Події

Поліція отримала ордер на дослідження телефону американського актора Алека Болдвіна

Американська поліція отримала ордер на доступ до інформації, що міститься в телефоні актора Алека Болдвіна, який із необережності застрелив оператора Галину Гатчінс на зйомках фільму "Раст", повідомляють у п'ятницю американські ЗМІ.

Ордер видав суд Санта-Фе у Нью-Мексико, де відбувалися зйомки фільму. Повідомляється, що в телефоні розраховують знайти докази, які можуть бути "суттєвими й релевантними у цьому розслідуванні".

Слідчі попросили про конфіскацію iPhone Болдвіна з наміром перевірити його повідомлення, електронні листи, історію пошуку в браузері та іншу інформацію, яка може бути на пристрої.

Минулого місяця постановник фільму "Раст" Серж Світной подав до суду на актора. У жовтні на зйомках фільму "Раст" Болдвін вистрілив із реквізитного пістолета та поранив 42-річну операторку Галину Гатчінс. Її транспортували медичним вертольотом до лікарні, де лікарі констатували смерть. Окрім того, поранень дістав режисер Джоел Соуза, його також доправили до лікарні.

Болдвін заявив, що повністю співпрацює з поліцейським у їхньому розслідуванні, однак він стверджує, що не натискав на курок, коли пістолет вистрілив.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ