Події

Кіпр з 15 грудня запроваджує обов'язкові експрес-тести на Covid-19 для туристів

Кіпр запроваджує обов'язкові експрес-тести на Covid-19 для туристів, повідомила прес-служба Консульського відділу посольства України в Республіці Кіпр.

"З 15 грудня 2021 року пасажири, які прибувають до Республіки Кіпр, зобов'язані здати експрес-тест через 72 години після прибуття. Тести будуть безкоштовними за наявності посадкового талона та документа, що засвідчує особу. Особи, щеплені бустерною дозою, проходити тестування не зобов'язані", - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що з 15 грудня запроваджується обов'язковий карантин у державних карантинних центрах для всіх осіб, у яких підтверджено штам "Омікрон" або будь-який інший майбутній різновид його мутації. Особи, які контактували з такими хворими, повинні перебувати на самоізоляції незалежно від наявності у них усіх необхідних доз вакцинації.

Крім того, з 15 грудня до 31 січня 2022 року доступ до громадських заходів, таких як святкування ювілеїв, хрестин та закладів харчування в готелях, дозволяється тільки для щеплених як мінімум першою дозою, за умови, що вони мають негативний результат експрес-тесту або ПЛР-тесту.

Також скасовуються різдвяні заходи (якщо вони проводяться без дотримання протоколів), організовані приватними компаніями, організаціями та асоціаціями у приміщеннях та просто неба.

 

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ