Події

Монастирський ініціює розслідування інциденту за участю заступника голови МВС Гогілашвілі і відсторонення його на цей період

Міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський заявляє, що ініціював перед прем'єр-міністром України і урядом проведення розслідування інциденту на блокпосту в Донецькій області за участю заступника глави МВС Олександра Гогілашвілі.

"Через події на блокпосту в Донецькій області за участю заступника міністра Олександра Гогилашвілі мною ініційовано перед прем'єр-міністром України і урядом питання про проведення дисциплінарного провадження, під час якого повинні бути встановлені всі обставини і зроблені висновки. На період дисциплінарного провадження буду пропонувати уряду відсторонити Олександра Гогілашвілі від займаної посади, для чого підписав відповідне подання до Кабінету Міністрів України", - написав Монастирський на своїй сторінці в Facebook.

Міністр наголосив, що особисто вивчить всі деталі інциденту і вживе відповідних управлінських рішень.

Раніше на Youtube-каналі "Остання крапля" з'явилося відео, на якому Гогілашвілі на в'їзді в Донецьку область поскандалив з правоохоронцями, оскільки його машину зупинили.

На сайті МВС зазначено що Гогілашвілі народився в 1973 році в Грузії. У 2019 році закінчив Львівський університет бізнесу і права за спеціальністю "Облік та оподаткування", у 2020 році закінчив цей же університет за спеціальністю "Право". У 2019-2019 рр. працював соціальним працівником Міжнародної громадської організації "Центр здорової молоді" (м. Київ).

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ