Події

Зеленський розпочав робочу поїздку до Харківської та Донецької областей

Президент України Володимир Зеленський розпочав робочу поїздку до Харківської та Донецької областей, де, як очікується, візьме участь в урочистих заходах з нагоди 30-річчя Збройних сил України та вручить державні нагороди військовослужбовцям.

Як повідомляється на сайті глави держави у понеділок, президент також візьме участь у церемонії присвоєння почесних найменувань і вручення бойових прапорів військовим частинам Збройних сил України.

Як повідомлялося, у понеділок о 18:00 одночасно у Харкові, Києві, Краматорську Донецької області, Львові, Одесі та військовому містечку Озерне у Житомирській області розпочнуться урочистості на честь 30-річчя ЗСУ, між цими населеними пунктами буде проведено телеміст. Зеленський візьме участь в урочистостях у Харкові, вони відбудуться на пл. Свободи.

У рамках урочистостей відбудуться демонстраційні покази новітніх зразків озброєння та військової техніки, відбудуться церемонії вручення бойових прапорів та почесних найменувань військовим частинам, нагородження військовослужбовців державними нагородами.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ