Події

Директор львівського Будинку вчених помер у будівлі міськради

Сьогодні вранці у приміщенні Львівської міськради помер директор львівського Будинку вчених Роман Славітич, повідомив на своїй сторінці у Facebook перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

За його словами, директор Будинку вчених уранці прийшов на зустріч до Москаленка.

"Пан Роман прийшов завчасно і сів за стіл. Моя колега помітила, що він не дуже добре виглядає і запропонувала йому склянку води. Але він одразу знепритомнів. Співробітники викликали швидку і почали надавати першу медичну допомогу", - написав Москаленко.

У прес-службі міськради уточнили, що співробітники міськради намагалися допомогти за допомогою дефібрилятора, доки не приїхали медики, які ще протягом години намагалися врятувати 75-річного чоловіка, але врятувати його не вдалося.

Влада міста висловила співчуття рідним директора Будинку вчених.

Як повідомлялося, Будинок вчених опинився в епіцентрі скандалу після вечірки інстаблогерів 27 листопада - у День пам'яті жертв голодоморів. Вечірка з відвертими конкурсами та еротичним підтекстом, відео з якої розповсюдили в соцмережах самі блогери, викликала гостру критику у суспільстві.

Після такої реакції учасники вибачилися за свою поведінку, а торговельні мережі та бренди, у яких з ними були рекламні контракти, почали заявляти про припинення співпраці з ними.

Крім того, Львівська міськрада призупинила діяльність Будинку вчених за порушення карантинних правил, а поліція склала адмінпротокол за порушення правил карантину на організатора вечірки - 29-річного блогера Олександра Заліска.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ