Події

У центрі Києві стався напад на відомий бар, поліція порушила справу за фактом хуліганства

У центрі Києві на Подолі стався напад на відомий бар "Хвильовий", вже другий за останній місяць, повідомили на офіційній сторінці бару у Facebook.

"О 18:39 до входу в бар підійшли 3 невідомих і залили двох охоронців сльозогінним газом. Одразу до воріт підбігли ще 12 незнайомих людей і забігли у двір "Хвильового". Охоронців по спині та руках били телескопічним палицями і перешкоджали пересуванню всередину бару. У приміщенні бару було близько 15 відвідувачів, троє діджеїв з Берліна та команда з ще 3 осіб. Бармени встигли закрити двері на ключ, але двері почали виламувати. Відвідувачі тримали двері, щоб невідомі не потрапили всередину", - йдеться в повідомленні.

У пості наголошується, що нападники використовували гомофобні та расистські висловлювання.

При цьому на офіційній сторінці поліції Києва у Facebook зазначено, що за фактом хуліганських дій в одному з барів столичного Подолу слідчі розпочали кримінальне провадження.

"Група молодих людей за допомогою підручних засобів розбили вітрину закладу і намагалися проникнути всередину. Після того, як у них цього не вийшло, вони втекли. Інформація про постраждалих встановлюється", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, тривають слідчі дії, поліцейські опитують свідків та очевидців, а також встановлюють усі обставини цієї події.

Крім цього, правоохоронці за наявними прикметами виявили 12 осіб і доставили їх до Подільського управління поліції. Поки що з ними спілкуються поліцейські, які встановлюють причетність молодих людей до вищезазначених подій, а також мотиви їхнього вчинку.

Відомості про цю подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство).

 

 

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ