Події

У ДТП на Харківщині троє людей загинули, п'ятеро постраждали

Поліція встановлює обставини ДТП у Харківській області, внаслідок якої троє людей загинули, ще п'ятеро - госпіталізовані з травмами різного ступеня тяжкості.

"Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України", - повідомляє відділ комунікацій ГУ Нацполіції у Харківській області.

За інформацією в.о. начальника слідчого управління ГУ Нацполіції в Харківській області Сергія Болвінова, у четвер, 25 листопада, близько 17:30 біля перехрестя кільцевої дороги та вул. Салтівське шосе сталося зіткнення автомобіля Chevrolet Nubira який їхав з боку Волчанська у напрямку Харкова та перетинав перехрестя на зелений сигнал світлофора, з автомобілем MAN із напівпричепом, який їхав кільцевою дорогою з боку с.Затишшя у напрямку автодороги Харків-Липці та перетинав перехрестя на червоний сигнал світлофора. Після зіткнення MAN перекинувся на лівий борт на зустрічну смугу руху, де в цей час був автомобіль таксі Renault Logan. Крім того, напівпричіп сконтактував із автомобілем Suzuki СХ-4, який у цей час також знаходився на зустрічній смузі руху. В результаті ДТП водій таксі та двоє його пасажирів, серед них малолітня дитина, загинули на місці пригоди. Їхні особи встановлюються.

Ще 5 людей, зокрема водії автомобілів Chevrolet та Suzuki, з тілесними ушкодженнями доставлені до лікарні.

41-річного водія вантажівки MAN затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Огляд місця події продовжується. Усі обставини ДТП встановлюються.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ