Події

У багатоповерхівці Києва через витік газу стався вибух, евакуювали 15 осіб, постраждалих немає - ДСНС

Під час пожежі в житловому будинку в Шевченківському районі столиці на безпечну відстань рятувальники вивели 15 осіб, постраждалих немає, повідомляє прес-служба Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Києві.

"25 листопада о 15:19 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України в Києві надійшло повідомлення про пожежу, що виникла в 5-поверховому житловому будинку на вул. Максима Берлинського, 31 у Шевченківському районі столиці", - йдеться у повідомленні у Facebook.

Прибувши на місце події, рятувальники побачили густий дим із вікна третього поверху.

"Під час прямування до квартири, де сталася пожежа, вогнеборці почули вибух. На щастя, в помешканні нікого не було. Прибувши у квартиру, вогнеборці о 15:38 оперативно ліквідували займання", - повідомили в ДСНС.

Як з'ясувалося, на кухні в холодильнику сталося коротке замикання з подальшим горінням. Вогнем був пошкоджений газовий шланг, що призвело до витоку газу та незначного вибуху.

"Унаслідок вибуху було пошкоджено скління балкона. Під час гасіння пожежі на безпечну відстань виведено 15 людей. На щастя, жертв та постраждалих немає", - йдеться у повідомленні.

На місці було залучено три одиниці основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки, а також 15 осіб особового складу підрозділів Головного управління.

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ