Події

flydubai очікує зростання пасажиропотоку та відкриття нових напрямків в Україні

Авіакомпанія flydubai (ОАЕ) планує відновити рейси, що раніше виконувались в Україні.

"Україна дуже важливий ринок для flydubai. Наразі ми виконуємо рейси до Києва та Одеси і з нетерпінням чекаємо на відновлення наших польотів за напрямками, які раніше обслуговували, включно з містом Харків, на додаток до нових напрямків на ринку", - сказав агентству "Інтерфакс- Україна" старший віце-президент flydubai з комерційних операцій та електронної комерції Джейхун Ефенді (Jeyhun Efendi).

Він також наголосив, що всі оголошення про нові маршрути будуть зроблені після того, як авіакомпанія отримає необхідні дозволи регулюючих органів.

"Угода про відкрите небо, як показав досвід Дубая, сприяє розвитку вільної торгівлі, туризму та ринку в цілому. Ми очікуємо, що підписання угоди позитивно вплине на всіх перевізників, що працюють у країні, включно з flydubai", - зазначив Джейхун Ефенді.

Він також заявив, що з моменту запуску рейсів у 2011 році діяльність flydubai в Україні є дуже успішною.

"Ми спостерігаємо щорічне зростання пасажиропотоку між ОАЕ та Україною на наших рейсах і впевнені, що ця тенденція збережеться в майбутньому. За перше півріччя цього року кількість пасажирів у цьому напрямку повернулася до рівня, що передує пандемії, і це число значно збільшиться у другій половині 2021 року", - прокоментував старший віце-президент flydubai з комерційних операцій та електронної комерції.

Він також нагадав, що саме пасажири з Києва стали першими туристами, які приземлилися у Дубаї після поновлення комерційних польотів до міжнародного аеропорту Дубая у липні 2020 року.

flydubai розпочала свою діяльність у червні 2009 року зі штаб-квартирою в Дубаї. Географія польотів авіакомпанії охоплює понад 95 напрямків у 50 країнах. Флот літаків авіакомпанії складається з 55 літаків Boeing 737, включно 34 літаки Boeing 737-800 нового покоління, 18 літаків Boeing 737 MAX 8 і три літаки Boeing 737 MAX 9.

Перший комерційний рейс до України flydubai здійснила 16 вересня 2011 року.

Станом на листопад 2021 року flydubai виконує рейси до Києва двічі на день та до трьох рейсів на тиждень до Одеси.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ