Події

Мешканця Миколаєва підозрюють у держзраді за спробу продати секретну документацію у сфері військового кораблебудування іноземцям

Столичні правоохоронці повідомили про підозру у державній зраді мешканцю Миколаєва, викритому на незаконному одержанні секретних розробок вітчизняного оборонно-промислового комплексу з метою їх подальшого збуту за кордон, повідомляє прес-служба Київської міської прокуратури.

"За даними слідства, 49-річний мешканець м. Миколаїв намагався продати представникам однієї з іноземних країн секретну проектну документацію у сфері військового кораблебудування. Правоохоронці задокументували одержання зловмисником декількох "авансів" за зазначені відомості", - йдеться у повідомленні, оприлюдненому у вівторок.

Зазначається, що під час спецоперації чоловіка викрили при передачі йому $250 тис. за секретні вітчизняні оборонні розробки.

"Під час обшуків у фігуранта вилучили флешносій із відомостями про розробки вітчизняного оборонно-промислового комплексу та інші докази протиправної діяльності. Вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу. Досудове розслідування триває", - наголошують у прокуратурі.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ