Події

Конкурс інноваційних проектів "Міст Патона" має забезпечити талановитим українцям можливості для реалізації всередині держави - Шмигаль

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль вважає, що конкурс інноваційних проектів "Міст Патона" має забезпечити талановитим українцям можливості реалізації всередині держави.

"Під головуванням прем'єр-міністра Дениса Шмигаля 19 листопада відбулося засідання організаційного комітету з підготовки та проведення міжнародного конкурсу наукових, науково-технічних розробок та інноваційних проектів "МІСТ ПАТОНА. PATON BRIDGE", - йдеться у повідомленні прес-служби уряду.

Зазначається, що конкурс має стати ще одним інструментом підтримки перспективної української молоді та забезпечити талановитим українцям можливості для реалізації усередині держави.

Шмигаль висловив упевненість, що міжнародний конкурс "Міст Патона" сформує творче та активне покоління молодих вчених у різних сферах.

"І завдяки йому Україна увійде до топу світових лідерів з науково-технічних розробок та інноваційного розвитку", - додав прем'єр.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ