Події

У сміттєвому баку на бульварі Дружби народів у Києві знайшли частини людського тіла, поліція розпочала розслідування

Столичні правоохоронці з'ясовують обставини смерті людини, частини тіла якої було знайдено у сміттєвому контейнері в Печерському районі Києва в четвер, повідомляє прес-служба столичної поліції.

"Наразі час правоохоронці встановлюють особу загиблого. На місці події працюють поліцейські та проводять першочергові слідчі дії", - йдеться в повідомленні.

У ньому наголошується, що раніше до поліції надійшло повідомлення про те, що на бульварі Дружби народів у сміттєвому контейнері було виявлено частини людського тіла.

"За зазначеною адресою негайно виїхали патрульні екіпажі, слідчо-оперативні групи Головного та районного управлінь поліції, оперативники, кінологи та судово-медичний експерт. Правоохоронці здійснюють огляд місця події та проводять першочергові слідчі дії, встановлюють імовірних свідків, вивчають відеозаписи з камер спостереження, розташованих поруч. Зусилля поліцейських спрямовані на встановлення особи загиблого та розшук осіб, причетних до вбивства", - наголошують у поліції.

Там додають, що відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ