Події

Стан підлітків, збитих на переході у Харкові, оцінюється як середньої тяжкості

Обидва підлітки, яких збив позашляховик Toyota Land Cruiser на пішохідному переході в Харкові, госпіталізовані до міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги.

"Стан постраждалих середньої тяжкості, стабільний. В обох зафіксовано струс мозку та забиття м'яких тканин. Дівчинці зашили рану голови", - повідомляє прес-служба міськради з посиланням на заступника головного лікаря лікарні Андрія Соцького.

Як повідомлялося, раніше в четвер, у Харкові, на пішохідному переході на перехресті проспекту Науки та вулиці Тобольської, автомобіль Toyota Land Cruiser, який їхав на червоний сигнал світлофора, збив тринадцятирічних хлопчика та дівчинку, які переходили дорогу. Поліція затримала 39-річного водія позашляховика у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху чи експлуатації транспорту особами, що керують транспортними засобами) КК України.

За інформацією відділу комунікацій ГУ Нацполіції у Харківській області, водія позашляховика у травні цього року було засуджено до трьох років позбавлення волі за скоєння крадіжки з випробувальним терміном на 1 рік.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ