Події

РНБО запроваджує санкції проти восьми осіб, причетних до відкриття представництва Нікарагуа в окупованому Криму, – Данілов

Рада національної безпеки та оборони України запроваджує санкції проти восьми фізичних осіб, причетних до відкриття дипломатичного представництва Нікарагуа на території тимчасово окупованого Російською Федерацією Криму, повідомив секретар РНБО Олексій Данілов.

"Це вісім фізичних осіб: чотири громадяни Нікарагуа, чотири громадяни Російської Федерації", - зазначив Данілов під час брифінгу в Києві в середу.

Як повідомлялося, на початку листопада Міністерство закордонних справ України висловило рішучий протест з огляду на незаконний та неузгоджений візит посла Нікарагуа в РФ Альби Асусени Торрес до Автономної Республіки Крим для вручення т.зв. почесному консулу Нікарагуа в РФ із резиденцією в м. Сімферополі Олегу Белавенцеву консульського патенту.

Пізніше стало відомо, що Кабінет Міністрів України запропонував Раді національної безпеки та оборони застосувати санкції з огляду на відкриття так званого консульства Республіки Нікарагуа у Криму.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ