Події

Українцям рекомендують утриматися від поїздок до Ефіопії

Міністерство закордонних справ (МЗС) надало українцям рекомендації щодо загострення збройного конфлікту на території Ефіопії, а також закликало громадян не їхати до цієї країни, а тим, хто вже там, рекомендують бути обережними, повідомила прес-служба МЗС.

"У зв'язку із загостренням безпекової ситуації та запровадженням надзвичайного стану у Федеративній Демократичній Республіці Ефіопія Міністерство закордонних справ рекомендує громадянам України тимчасово утриматися від поїздок до цієї країни", - йдеться у повідомленні.

У прес-службі зовнішньополітичного відомства також рекомендують тим, хто вже перебуває в Ефіопії, уникати відвідування північно-західних провінцій країни, обмежити пересування між населеними пунктами, зареєструватися в електронній системі "Друг", відстежувати повідомлення про розвиток ситуації, розглядати можливість скорочення терміну свого перебування в країні.

Також у разі потрапляння у надзвичайну ситуацію міністерство рекомендує звертатися до українських дипломатів у посольстві в Ефіопії - +251 (967) 41-90-01 та emb_et@mfa.gov.ua, а також на цілодобову гарячу лінію МЗС – 38 044 238-16-57 та cons_or@mfa.gov.ua.

 

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ