Події

Прикордонники викрили канал незаконного перетину українського кордону особами із санкційного списку РНБО

Співробітники Головного відділу внутрішньої та власної безпеки "Південь" Держприкордонслужби України припинили канал незаконного перетину державного кордону України з використанням підроблених паспортних документів.

"Правоохоронці встановили, що, окрім нелегальних мігрантів, схему з використанням підроблених паспортів планували використовувати і особи з санкційного списку", - повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

Як встановлено, зазначеним каналом планував скористатися громадянин Молдови для легалізації підроблених паспортних документів громадян Молдови. З метою реалізації своїх злочинних намірів зазначена особа намагалася підкупити військовослужбовця Держприкордонслужби України, проте була затримана на місці злочину.

Як з'ясувалося, ці документи мають використовуватися потенційними нелегальними мігрантами (вихідцями з Туреччини та Афганістану) для незаконного потрапляння до країн ЄС. Також встановлено, що такими документами планували скористатися особи із санкційного списку для термінового незаконного перетину державного кордону України.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ