Події

НАБУ повідомило керівнику підрозділу Одеської облради про підозру у зловживаннях на 80 млн грн

Детективи Національного антикорупційного бюро України в середу, 3 листопада, повідомили керівнику структурного підрозділу Одеської обласної ради про підозру у зловживанні службовим становищем, яке заподіяло збитки на суму понад 80 млн грн.

"Як встановлено під час розслідування, службовець облради, з метою отримання неправомірної вигоди для юридичної особи приватного права, всупереч вимогам законодавства та інтересам служби, уклав договір купівлі-продажу від 03 вересня 2018 року, на підставі якого в приватну власність за заниженою вартістю передано нежитлові будівлі місті Одеса. Крім того, фактично було передано і право користування земельною ділянкою площею 12 420,8 кв.м., на якій були розташовані вищезазначені приміщення", - повідомляє прес-служба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

Зловживання чиновника заподіяло громаді Одеської області збитки у розмірі понад 80 млн грн. Його дії кваліфіковані за ч.2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ