Події

"Слуга народу" обговорює кандидатури Верещук, Рябікіна, Свириденка та Резнікова на посади в уряді

Депутатська фракція "Слуга народу" на своєму засіданні в понеділок обговорює кандидатури Ірини Верещук, Павла Рябікіна, Юлії Свириденко та Олексія Резнікова на посади в Кабінеті Міністрів України, повідомила речниця фракції Юлія Палійчук.

"На фракції "Слуга народу" триває обговорення щодо кандидатур Ірини Верещук, Павла Рябікіна, Юлії Свириденко й Олексія Резнікова на посади в уряді", - написала вона у своєму Telegram-каналі в понеділок.

Як повідомлялося, раніше голова фракції Давид Арахамія поінформував, що Олексій Резніков, імовірно, очолить Міністерство оборони України, в результаті чого посаду міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України може обійняти народний депутат від "Слуги народу" Ірина Верещук.

Крім того, за його словами, голова Держмитниці Павло Рябікін може стати міністром з питань стратегічних галузей промисловості, а кандидатуру заступниці голови Офісу президента Юлії Свириденко, ймовірно, буде розглянуто на посаду першого віце-прем'єр-міністра - міністра економіки України в разі відставки Олексія Любченка.

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ