Події

Поліція розпочала розслідування за фактом вбивства активіста "Правого сектору" у Сумах

Сумські правоохоронці розпочали розслідування вбивства 29-річного активіста, яке сталося напередодні увечері, повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ України.

"27 жовтня приблизно о 21:00 від оператора лінії 103 до поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Заливній стріляла невідома особа і лежить закривавлений невідомий чоловік... За зазначеною адресою виявлено тіло чоловіка - 29-річного сумчанина. Попередньо він помер унаслідок отриманого вогнепального поранення", - йдеться у повідомленні.

Наразі проводяться заходи щодо встановлення та затримання зловмисника.

"За цим фактом порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство)", - наголошують правоохоронці.

Санкція зазначеної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 15 років.

Як повідомлялося, у середу ввечері у Сумах убили представника "Правого сектору" Олександра Іваніну.

Голова обласного осередку організації Сергій Супрун розповів журналістам "Суспільного", що приблизно о 21:00 у середу Олександр разом зі своєю дружиною Ганною під'їхали автомобілем до свого під'їзду. Олександр вийшов із машини і попрямував до багажника за речами. Чоловік, який у цей момент сидів неподалік на лавці, дістав зброю та здійснив декілька пострілів у бік активіста.

Відомо, що Олександр Іваніна під час сесії міської ради 27 жовтня виступав за відміну рішення про підвищення вартості проїзду в приватних маршрутках.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ