Події

Саакашвілі у в'язниці зробили переливання крові, стан здоров'я задовільний - лікар

Колишньому президенту Грузії Міхеілу Саакашвілі напередодні пізно ввечері лікарі провели процедуру переливання крові, і стан його здоров'я стабілізувався, повідомив у суботу журналістам особистий лікар екс-президента Ніколоз Кіпшидзе.

"Один із параметрів аналізу крові у Саакашвілі був поганим, тому місцеві тюремні лікарі та бригада з реанімобіля допомогли зробити мені переливання, після чого стан Саакашвілі стабілізувався", - сказав Кіпшидзе.

Він вважає, що Саакашвілі необхідно госпіталізувати до міської клініки під спостереження лікарів, оскільки "криза може повторитися, а в тюремній лікарні впоратися з нею буде складно".

"Наразі стан здоров'я Саакашвілі задовільний, краще, ніж було вчора", - сказав Кіпшидзе.

Громадянин України Саакашвілі таємно прибув до Грузії 29 вересня. 1 жовтня його затримали в Тбілісі. Наразі Саакашвілі перебуває у в'язниці в місті Руставі.

У Грузії Саакашвілі проходить за декількома кримінальними провадженнями. Представники грузинської влади неодноразово заявляли, що затримають його одразу, щойно він перейде кордон. Своє затримання Саакашвілі вважає незаконним, а обвинувачення на його адресу сфальсифікованими.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ