Події

У разі переходу Києва в "червону" зону буде впроваджено обмеження для невакцинованих містян - Кличко

У разі переходу Києва в "червону" зону епідеміологічної небезпеки в місті буде впроваджено карантинні обмеження, які стосуватимуться переважно невакцинованих громадян, повідомив мер Києва Віталій Кличко.

У своєму Telegram-каналі він зазначив, що в разі переходу в "червону" зону столичним закладам громадського харчування буде заборонено приймати відвідувачів, проте вони зможуть це робити в разі наявності у відвідувачів і працівників закладу негативного ПЛР-тесту (термін дії 72 години) або COVID-сертифіката.

Крім того, наголошується, що буде припинено діяльність закладів готельної сфери, яка зможе відновитися за умови наявності у клієнтів і працівників закладу негативного ПЛР-тесту (термін дії 72 години) або COVID-сертифіката.

Такі самі правила впроваджуватимуться щодо роботи спортзалів, фітнес-центрів, установ соцзахисту, Центрів надання адміністративних послуг.

Проведення всіх масових заходів дозволяється за умови наявності у відвідувачів і працівників закладу негативного ПЛР-тесту (термін дії 72 години) або COVID-сертифіката. Також дозволяється проведення спортивних заходів без глядачів.

"Громадський транспорт продовжує роботу в звичному режимі за умови дотримання перевезення кількості пасажирів не більш, як передбачено в реєстраційних документах транспортного засобу", - наголосив столичний мер.

Він додав, що в Києві припиняється відвідування навчальних закладів з 23 жовтня по 8 листопада: канікули для школярів тривають з 23 по 31 жовтня. Наступного тижня буде ухвалено додаткове рішення про дистанційне навчання або додаткові канікули.

"Дитячі садочки продовжують свою роботу у звичайному режимі за умови 100% вакцинації всього персоналу. Працюють інші навчальні заклади, всі працівники яких отримали сертифікат про повний курс вакцинації від COVID-19", - резюмував Кличко.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ