Події

СММ ОБСЄ продовжує роботу на Луганщині

Спеціальна моніторингова місія (СММ) ОБСЄ продовжує свою діяльність на непідконтрольній українській владі частині Луганської області, незважаючи на припинення роботи в окупованому Донецьку, передає телеканал "Дім" з посиланням на прес-службу ОБСЄ.

"У зв'язку з протестом напроти готелю, де в непідконтрольному уряду Донецьку проживають члени Місії, СММ не має можливості відрядити з нього жодного патруля для виконання доручених їй завдань. Патрулювання в непідконтрольних урядові районах у Луганській області продовжується згідно з мандатом Місії", - зазначили в прес служба ОБСЄ.

Зазначається, що в організації закликали сторони усунути будь-які перешкоди свободі пересування спостерігачів. А також нагадали, що СММ ОБСЄ в Україні, яка діє відповідно до принципів неупередженості та прозорості, доручено встановлювати факти і інформувати про них.

"Місія не робить оцінок, водночас усі відповідні спостереження включаються до звітів СММ, доступних широкому загалу на вебсайті ОБСЄ", - резюмували в прес-службі.

 

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ