Події

Токіо відзначає найнижчу з минулого року захворюваність COVID-19

У Токіо фіксують найнижчу з літа минулого року захворюваність коронавірусом COVID-19, повідомляє в середу видання The Guardian.

За даними The Guardian, цього тижня, через майже два тижні після скасування режиму НС, упровадженого у зв'язку з пандемією COVID-19, кількість нових заражень у Токіо і загалом у всій Японії продовжує знижуватися. Так, минулого понеділка добовий приріст випадків коронавірусу в Токіо становив 49, що є найнижчим показником з червня минулого року.

У свою чергу газета The Mainichi з посиланням на офіційні дані повідомляє, що вже п'ятий день поспіль добовий приріст заражень у японській столиці становить менше ніж 100 випадків. Згідно з інформацією токійської адміністрації, за останні 24 години в Токіо виявили 72 зараження коронавірусом. Напередодні цей показник становив 77.

Газета зазначає, що за вересень у Токіо виявили понад 31,8 тис. випадків COVID-19. Тим часом за серпень загальна кількість випадків коронавірусу в Токіо становить понад 125,6 тис., тобто середньодобовий приріст наприкінці літа становив близько 4 тис.

Загалом у Токіо від початку пандемії виявили понад 376,9 тис. заражень коронавірусом. Отже, столична префектура посідає перше місце за захворюваністю серед 47 японських префектур.

Режим НС у Японії діяв протягом понад шести місяців. Наразі він діє у 19 префектурах країни з 47.

За весь період пандемії в Японії виявили понад 1,7 млн випадків зараження коронавірусом і понад 17,9 тис. випадків смерті серед інфікованих.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ