Події

Російські найманці дев'ять разів порушили режим тиші на Донбасі, поранений український військовий

За минулу добу російські найманці дев'ять разів відкривали вогонь по українських позиціях на Донбасі, поранений український військовослужбовець. З початку поточної доби обстрілів з боку супротивника не зафіксовано, повідомили в прес-центрі штабу ООС.

"За минулу добу, 11 жовтня, російсько-окупаційні війська 9 разів порушували режим припинення вогню. Внаслідок ворожого обстрілу один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення. Воїн перебуває в лікувальному закладі. Стан його здоров'я - задовільний", - сказано в ранковому зведенні на сторінці штабу в Facebook у вівторок.

Зокрема, позиції українських воїнів у Південного ворог обстріляв три рази, використовуючи великокаліберні кулемети, стрілецьку зброю і гранатомети різних систем. Поблизу Кримського найманці вели вогонь двічі з великокаліберних кулеметів, станкових протитанкових гранатометів і стрілецької зброї. У бік Зайцевого і Красногорівки найманці застосували ручні протитанкові гранатомети. Неподалік Талаківки ворог обстрілював українські позиції з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. У Водяного, що на Приазов'ї, противник вів вогонь з гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

У штабі додали, що станом на 7:00 ранку 12 жовтня, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

 

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ