Події

Кулеба та Чавушоглу зустрілися з українськими й турецькими бізнесменами у Львові

Міністри закордонних справ України та Туреччини Дмитро Кулеба та Мевлют Чавушоглу на зустрічі з представниками бізнес-кіл двох країн у Львові у п'ятницю обговорили нові можливості співпраці.

"На переговорах цього тижня ми приділили значну увагу саме підтримці бізнесу та розвитку торгівлі. Ми створюємо нові можливості співпраці українських і турецьких компаній у цілій низці сфер, усувати перешкоди для розвитку міжнародної співпраці, продовжуємо підтримувати український бізнес", - запевнив Кулеба, повідомляє прес-служба МЗС України.

Чавушоглу висловив вдячність українській стороні за підтримку роботи турецьких фірм в Україні й запевнив їх у незмінній підтримці з боку турецького уряду.

У заході взяли участь члени ГО "Міжнародне товариство українсько-турецької дружби", провідні підприємці Львівської торговельно-промислової палати, які мають бізнес-контакти з турецькою стороною, топ-менеджери низки українських і турецьких компаній.

Учасники відзначили успішну роботу турецьких компаній в Україні й українських компаній у Туреччині, обговорили шляхи усунення перешкод для подальшого розвитку українсько-турецької торгівлі.

У заході взяли участь компанії, які працюють у галузях енергетики, ІТ-послуг, туризму, медичного обслуговування, продовольчого експорту, машинобудування.

7-8 жовтня Чавушоглу перебував із візитом в Україні (м. Львів) на запрошення Кулеби.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ