Події

Російські найманці обстріляли 6 разів українські позиції на Донбасі за минулу добу, поранений один боєць - штаб ООС

Від початку поточної доби зафіксовано шість порушень режиму припинення вогню на Донбасі, один військовослужбовець поранений, повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил.

"Протягом поточної доби зафіксовано шість порушень режиму припинення вогню, одне з яких із застосуванням забороненого Мінського домовленостями озброєння... Унаслідок ворожого вогню один військовослужбовець Об'єднаних сил дістав поранення. Воїн перебуває в лікувальному закладі. Стан його здоров'я - важкий", - йдеться у вечірньому зведенні на сторінці штабу ООС у Facebook у п'ятницю.

Штаб ООС також поінформував, що позиції українських воїнів біля Золотого-4 ворог обстріляв, використовуючи ручні протитанкові гранатомети та стрілецьку зброю, поблизу Троїцького окупанти здійснили обстріли з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, у районі Майорська ворожі збройні формування вели вогонь з автоматичних станкових і ручних протитанкових гранатометів, у напрямку Красногорівки відкривали вогонь з мінометів калібру 82 мм, станкових протитанкових і автоматичних станкових гранатометів, неподалік Кримського здійснювали обстріл зі станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів. Поблизу Причепилівки російські найманці здійснили обстріл зі станкових протитанкових та автоматичних станкових гранатометів.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ