Події

Голодовка не погіршила здоров'я Саакашвілі, заявляють у тюремному відомстві

Стан здоров'я ув'язненого екс-президента Грузії Міхеіла Саакашвілі задовільний, заявляють у спеціальній пенітенціарній службі Грузії.

Саакашвілі почувається добре і скарг не має, перебуває під постійним наглядом медпрацівників, йдеться в поширеній у п'ятницю спеціальною пенітенціарною службою заяві.

Там нагадали, що Саакашвілі оголосив голодовку 1 жовтня, у день його ув’язнення. Першого ж дня було здійснено його зовнішній огляд, первинну медичну перевірку, а згодом було проведено клініко-лабораторні обстеження та консультації з сімейним лікарем і лікарями-фахівцями іншого профілю (включно з медиками цивільного сектору).

У заяві повідомляється, що наразі затриманого лікують призначеними медикаментами, включно з наданими ним, які, за словами Саакашвілі, призначив йому сімейний лікар.

Депутат Верховної ради України Єлизавета Ясько, яка раніше в п'ятницю відвідала Саакашвілі в тюрмі, заявила журналістам, що він голодує другий тиждень і схуд на 12 кілограмів. За її словами, у нього бойовий настрій, але, на жаль, його здоров'я вже дуже постраждало.

Раніше Саакашвілі та Ясько повідомили про своє рішення створити сім'ю.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ