Події

Залужний попередив, що не терпітиме корупцію в лавах ЗСУ в жодних проявах

Головнокомандувач Збройних сил України генерал Валерій Залужний заявляє, що нульова толерантність до корупції - це вихідна умова для призначення особи на посаду в ЗС України.

"Я категорично не сприймаю корупцію і не потерплю її жодних проявів у Збройних Силах України. Свою позицію вважаю за необхідне публічно озвучити, щоб про неї знала громадськість і весь без винятку особовий склад ЗСУ", - написав Залужний на своїй сторінці в Facebook.

Головнокомандувач ЗСУ наголосив, що нульова толерантність до корупції - це вихідна умова для призначення особи на посаду.

"Я буду особливо прискіпливо ставитися до керівного складу сил логістики, вищих військових навчальних закладів, територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, відповідальних за призначення військовослужбовців на посади до миротворчих контингентів", - заявив Залужний.

Крім того, він закликав повідомляти про факти корупційних дій, вчинених посадовими особами ЗСУ за телефоном: 044-271-39-86, електронною поштою uzvk_mou@post.mil.gov.ua або писати в особисті повідомлення в Facebook.

 

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ