Події

У Чернівцях на вулиці раптово помер студент - громадянин Індії

За фактом раптової смерті студента-іноземця 5 жовтня в Чернівцях поліція розпочала кримінальне провадження, повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

"Учора, 5 жовтня, приблизно о 18:30 до поліції надійшло повідомлення від медиків про виявлення юнака без ознак життя на одній із чернівецьких вулиць. Прибувши на місце події, слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції встановила особу померлого - 21-річний громадянин Індії", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці також з'ясували, що іноземець перебував в Україні на законних підставах і вчився на четвертому курсі одного з буковинських вищих навчальних закладів.

Видимих ознак насильницької смерті не виявлено. Для встановлення причини смерті тіло іноземця направили на судово-медичну експертизу. Попередньо, смерть настала внаслідок розриву аорти.

Слідчі поліції внесли відомості про смерть іноземного громадянина до Єдиного реєстру досудових розслідувань з кваліфікуючими ознаками ст. 115 Кримінального кодексу України з додатковою позначкою "природна смерть".

"Поліцейські також поінформували посольство Республіки Індія та Департамент консульської служби МЗС України", - додали в поліції.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ