Події

Президент Німеччини та Резніков відвідують Чернігівщину

Президент ФРН Франк-Вальтер Штайнмаєр у супроводі віце-прем'єр-міністра - міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Олексія Резнікова прибув із візитом до м. Корюківки Чернігівської області.

Як повідомляє прес-служба Мінреінтеграції України, президент Німеччини поспілкувався з українським та німецьким істориками щодо трагічних подій, що сталися в Корюківці у 1943 році, відвідав Корюківський історичний музей і поклав квіти до пам'ятника жертвам Корюківської трагедії.

Відбулася також зустріч президента ФРН із педагогічним колективом та учнями Корюківської загальноосвітньої школи №1. "Олексій Резніков подякував Франку-Вальтеру Штайнмаєру за послідовну підтримку України та відзначив, що візит німецького високопосадовця до Корюківки є дуже важливим, адже показує те, що мир та людські життя - це найголовніші цінності", - йдеться в повідомленні.

Корюківська трагедія - масове вбивство 6 700 жителів села Корюківка (нині місто в Чернігівській області України), вчинене 1-2 березня 1943 року загонами СС та угорської військової жандармерії під час Другої світової війни.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ