Події

Заступнику гендиректора комунального об'єднання "Київзеленбуд" повідомлено про підозру у привласненні майна в особливо великих розмірах

Столичні правоохоронці повідомили про підозру заступнику генерального директора київського комунального об'єднання зеленого будівництва та експлуатації зелених насаджень "Київзеленбуд" і керівнику підрядної організації у привласненні коштів територіальної громади міста Києва і службовому підробленні.

Як повідомляє прес-служба Київської міської прокуратури у вівторок, що між КО "Київзеленбуд" та приватним підприємством було укладено договір підряду з виконання робіт з капітального ремонту благоустрою Куренівського парку в Подільському районі.

"Надалі, один із заступників генерального директора, отримавши від підрядної організації акти прийому виконаних будівельних робіт, а також інші фінансові документи щодо підряду, достовірно знаючи про те, що зазначена в них вартість використаних матеріалів і виробів є завищеною, діючи в інтересах підрядної організації підписав зазначені документи і передав їх на виконання", - йдеться в повідомленні.

У ньому наголошується, що згідно з висновком комплексної комісійної судової товарознавчої та судової економічної експертизи столичному бюджету завдано збитків на суму близько 800 тис. грн.

"Досудове слідство у кримінальному провадженні триває", - зазначають правоохоронці.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ