Події

Суд узяв під варту всіх підозрюваних у вбивстві поліцейського в Чернігові

Національна поліція України поінформувала, що в понеділок, 4 жовтня, Деснянський районний суд Чернігова обрав запобіжний захід п'ятьом фігурантам у справі вбивства поліцейського.

Дії чотирьох зловмисників правоохоронці кваліфікують за п. 12 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України. Вчинок ще одного затриманого фігуранта кваліфіковано як грабіж, поєднаний із насильством, або за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 186) ККУ.

Як повідомлялося, вночі 2 жовтня на вулиці Незалежності в Чернігові група молодих людей спортивної статури під час раптового конфлікту завдала тілесних ушкоджень двом співробітникам поліції. На момент інциденту обидва поліцейських перебували у відпустці і були в цивільному одязі.

Попередньо відомо, що одному з поліцейських завдали понад 20 ударів у голову, внаслідок чого він помер на місці події. Другого поліцейського зловмисники побили і в несвідомому стані пограбували. Чоловіка госпіталізували з тілесними ушкодженнями.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ