Події

Окружний адмінсуд Києва відкрив провадження проти bihus.info за позовом Порошенка - адвокат Головань

Окружний адміністративний суд міста Києва постановив відкрити провадження в адміністративній справі за позовом п'ятого президента України (2014-2019), лідера партії "Європейська солідарність" Петра Порошенка проти громадської організації "Том 14", де позивач вимагає оприлюднити т.зв. плівки Медведчука в первісному вигляді.

Як повідомляється на сайті "Євросолідарності" в середу, про це повідомив адвокат Порошенка Ігор Головань. Також на сайті наведено скани відповідної ухвали суду.

"Bihus.info - відповідач в адміністративному процесі. Після багатомісячних "танців із бубном" українська "адміністративна Феміда" вимушено відкрила провадження в адміністративній справі за нашим позовом до bihus.info (справжня назва - громадська організація "Том 14"), де ми вимагаємо оприлюднення т.зв. плівок Медведчука в їх первісному вигляді", - написав Головань у мережі Facebook.

Він наголосив, що жодне з опублікованих відповідачем відео "таким оприлюдненням вважатися не може, оскільки є змонтованим відеофайлом, а справжній вигляд переданих bihus.info владними замовниками файлів засвічені на тих таки відео. Це аудіофайли, імена яких містять номери телефонів. Ми вимагаємо оприлюднення саме цих файлів, саме в такому вигляді", - сказав адвокат.

Головань також зазначив, що на етапі відкриття провадження суд намагався захистити bihus.info.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ