Події

Поворозник подає в суд на колишнього радника київського міського голови

Перший заступник голови Київської міськдержадміністрації (КМДА) Микола Поворозник подає в суд на колишнього радника Київського міського голови через поширення неправдивої інформації, повідомляє прес-служба КМДА.

"Колишній радник київського міського голови учора оприлюднив так зване розслідування, де фігурує моє прізвище. Згадують мене та членів моєї родини. Хочу повідомити - поширено неправдиву інформацію, і я подаю позов до суду на її автора", - наводить слова Поворозника прес-служба КМДА.

Заступник голови КМДА зазначив, що готовий до неупередженої перевірки своєї діяльності.

"Звертаюся до НАБУ з вимогою оперативно провести повну та неупереджену перевірку інформації, яку поширено в соцмережах та ЗМІ, з подальшим оприлюдненням результатів цієї перевірки. Я з усією відповідальністю заявляю, що законів не порушую. За безпідставні звинувачення, які шкодять моїй репутації та зачіпають честь і гідність моєї сім'ї, їхні автори мають нести відповідальність. Я, як ніхто, зацікавлений в оперативному та неупередженому розслідуванні цього випадку", - підсумував Поворозник.

Раніше голова Офісу трансформації Максим Бахматов заявив, що Поворозник та члени його родини нібито причетні до махінацій із бюджетними коштами.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ