Події

Російські найманці 8 разів порушили режим тиші на Донбасі, поранений український військовослужбовець - штаб ООС

За минулу добу російські найманці на Донбасі вісім разів порушили режим тиші, осколкове поранення отримав військовослужбовець ЗСУ. Від початку доби дотримується режим тиші, повідомили в прес-центрі штабу ООС.

"Збройні формування Російської Федерації вісім разів порушили режим припинення вогню, із них два рази із застосуванням забороненого Мінського домовленостями озброєння... Унаслідок ворожих дій один військовослужбовець Об'єднаних сил дістав осколкові поранення. Йому було надано невідкладну домедичну допомогу та евакуйовано до шпиталю. Стан здоров'я воїна - задовільний", - йдеться в ранковому зведенні на сторінці штабу у Facebook у понеділок вранці.

Противник обстрілював українські позиції з автоматичних станкових протитанкових гранатометів і мінометів калібру 82 мм, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Крім того, в Донецькій області зафіксовано застосування ворожого безпілотника типу "Квадрокоптер", за допомогою якого противник скинув ВОГ-17 поблизу Талаківки.

У штабі наголосили, що українські захисники вели активну оборону та подавляли вогневі засоби противника, застосовуючи дозволене Мінськими домовленостями озброєння.

"Протягом поточної доби, 20 вересня, порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано", - констатували в штабі.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ