Події

Зустріч Путіна та Зеленського буде складною з усіх точок зору - Кучма

Можлива майбутня зустріч президента України Володимира Зеленського з президентом РФ Володимиром Путіним буде складною, вважає другий президент України, екс-глава української делегації в Тристоронній контактній групі Леонід Кучма.

"У житті все можливо. Головне - є бажання нашого президента... Очікуватимемо сигналу з того боку. Але ця зустріч дуже складна з усіх точок зору. Мені так здається, я можу помилятися, - розмова буде різними мовами", - сказав Кучма в інтерв'ю журналістам, яке він дав у межах форуму YES Brainstorming.

За його словами, поки що неясно, чи готовий Путін йти на зустріч у тих проблемах, які наразі існують в українсько-російських відносинах і здійснювати "конкретні кроки".

Кучма додав, що великим запитанням є те, чи варто "просто їхати в нікуди і приїхати ні з чим".

YES Brainstorming - захід нового формату Ялтинської європейської стратегії (YES) у партнерстві з Фондом Віктора Пінчука. Тема зустрічі - "Після COVID = Перед катастрофою? Кроки до виживання".

Щорічні зустрічі Ялтинської європейської стратегії, громадської організації, яка сприяла б процесу приєднання України до ЄС, проводяться з ініціативи Віктора Пінчука з 2004 року. Зустрічі YES стали відкритим майданчиком для обговорення нових ідей і поглядів щодо шляхів розвитку Європи, України та всього світу.

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ