Події

Болтон вважає помилкою виведення військ США з Афганістану та порівнює його з рішенням адміністрації щодо "Північного потоку-2"

Радник президента США з національної безпеки (2018-2019 рр.) Джон Болтон вважає, що виведення військ США з Афганістану було помилкою, і викликає таке саме занепокоєння, як і рішення США щодо "Північного потоку-2".

"Я вважаю, що будь-які помилки такого масштабу мають величезні наслідки... Якщо говорити про волю та рішення США в широкому розумінні, я дуже стурбований напрямом дій нинішньої адміністрації. Деякі люди вважають, що це взірець. Я гадаю, що те, що було зроблено, відображає частину думок виборців пана Байдена і те, що стосується ставлення до трубопроводу "Північний потік-2", - сказав Болтон на форумі Ялтинської європейської стратегії у форматі YES Brainstorming-2021 у Києві в п'ятницю.

YES Brainstorming - захід нового формату Ялтинської європейської стратегії (YES) у партнерстві з Фондом Віктора Пінчука. Тема зустрічі - "Після COVID = Перед катастрофою? Кроки до виживання".

Щорічні зустрічі Ялтинської європейської стратегії, громадської організації, яка сприяла б процесу приєднання України до ЄС, проводяться з ініціативи Віктора Пінчука з 2004 року. Зустрічі YES стали відкритим майданчиком для обговорення нових ідей і поглядів щодо шляхів розвитку Європи, України та всього світу.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ