Події

Наступним кроком щодо передачі ДАРТ очікується розвиток інфраструктури

Наступним кроком щодо передачі Державного агентства розвитку туризму України (ДАРТ) очікується розвиток інфраструктури, повідомив міністр культури і інформаційної політики Олександр Ткаченко.

"Наступні кроки у розвитку сектора: розбудова інфраструктури. Тому передача ДАРТ Міністерству, яке за це відповідає – логічна. Попереду розбудова мережі готелів, доріг, ресторанів тощо", - написав Ткаченко в Facebook.

Він зазначив, що фактична передача агентства займе певний етап і надалі Мінкульт продовжить координувати спільні проекти з туристичними маршрутами, просуванню, і пов'язаних з культурою і інформаційною політикою.

Крім того, за словами міністра, "з моменту запуску ДАРТ розпочалася низка ініціатив: проект "Мандруй Україною", який закохав в Україну туристичну, робота зі збору інформації в сфері проведення досліджень/аналітики, ведеться активна промоція України як туристичної дестинації як для жителів країни, так і для іноземців в межах Visit Ukraine. І що основне: з‘явився закон про туризм та бюджет у тому числі і на маркетингові активності для промоції".

Як повідомлялося, Кабінет міністрів України поклав функції забезпечення формування та реалізації державної політики в сфері туризму і курортів (окрім держнагляду) на Міністерство інфраструктури.

 

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ