Події

Кабмін розподілив 1 млрд грн на програму "Спроможна школа для кращих результатів" і 150 млн грн на створення навчально-практичних центрів профосвіти

Кабінет Міністрів України схвалив розподіл 1 млрд грн субвенції місцевим бюджетам на реалізацію програми "Спроможна школа для кращих результатів" і 150 млн грн на створення навчально-практичних центрів сучасної професійно-технічної освіти.

Відповідне рішення було ухвалено на засіданні уряду в середу.

За словами прем'єр-міністра Дениса Шмигаля, регіони отримають кошти на розвиток безбар'єрного простору, організацію та забезпечення здорового харчування в навчальних закладах.

Програма, зокрема, передбачає капітальний ремонт шкіл, а також оновлення матеріально-технічної бази їдальнь навчальних закладів.

Уряд також розподілив 150 млн грн субвенції до місцевих бюджетів на створення навчально-практичних центрів сучасної професійно-технічної освіти.

"Це важливий крок, щоб зробити центри більш сучасними і конкурентними, а також створити належні умови, щоб здобувачі освіти отримували професійні навички прямо під час навчання", - додав прем'єр.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ