Події

На Донбасі загинув український військовий - ОТУ "Схід"

На Донбасі внаслідок обстрілів з боку російських найманців у п'ятницю отримав не сумісне з життям поранення боєць Збройних сил України, повідомила прес-служба оперативно-тактичного угруповання "Схід".

"Сьогодні, 27 серпня, збройні формування Російської Федерації вкотре порушили режим припинення вогню та здійснили обстріл позицій українських захисників у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід". У результаті ворожого обстрілу один військовослужбовець об’єднаних сил дістав поранення, не сумісне з життям. Командування об’єднаних сил висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого", - йдеться в повідомленні ОТУ "Схід" у Facebook у п'ятницю.

Стосовно дій збройних формувань Російської Федерації повідомлено представникам ОБСЄ через Українську сторону Спільного центру контролю та координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін (СЦКК).

Як повідомляє штаб ООС, військовослужбовець загинув унаслідок обстрілу в районі населеного пункту Новомихайлівка. Російські найманці вели вогонь з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї.

 

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ