Події

США можуть змінити представника на "Кримській платформі" - спікер президента

США можуть змінити свого представника на інавгураційному саміті "Кримської платформи", запланованому на 23 серпня, повідомив речник президента України Сергій Никифоров.

"Найбільш імовірно, буде зміна представника США на "Кримській платформі", але про це нехай Сполучені Штати повідомлять самі, щоб не було непорозумінь", - сказав Никифоров на брифінгу в Офісі президента в Києві в п'ятницю.

Як повідомило агентству "Інтерфакс-Україна" інформоване джерело, представником США на "Кримській платформі" буде особа, яка відповідає за сферу, що має критично важливе стратегічне значення для відносин між США та Україною.

"Делегат США - це особа, яка відповідає за сферу, що має критично важливе стратегічне значення для відносин між США та Україною", - сказало джерело агентству "Інтерфакс-Україна" в п'ятницю.

Як повідомив раніше міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба, Сполучені Штати мали бути представлені на "Кримській платформі" особистим посланником президента Сполучених Штатів і членом уряду - міністром транспорту США Пітером Буттіджічем.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ