Події

Мінфін США в річницю інциденту з Навальним запровадив додаткові санкції проти РФ

Адміністрація США в п'ятницю оголосила про введення санкцій проти дев'яти фізосіб і двох структур у РФ в річницю інциденту з російським опозиціонером Олексієм Навальним, повідомляє американський Мінфін.

Санкційний список багато в чому збігається з британськими санкціями, про які раніше в п'ятницю оголосили в Лондоні.

Зокрема, під американськими санкціями опинилися директор Інституту криміналістики ФСБ генерал Кирило Васильєв, а також генерал-полковник і начальник Служби із захисту конституційного ладу та боротьби з тероризмом ФСБ Олексій Сєдов.

Крім того, санкції запроваджені стосовно заступника директора Інституту криміналістики ФСБ Станіслава Макшакова, співробітників цього інституту Олексія Александрова і Івана Осипова, глави спеціального технологічного центру ФСБ генерал-майора Володимира Богданова, а також співробітника ФСБ Володимира Паняєва.

Санкції також запровадили проти Костянтина Кудрявцева, співробітника Інституту криміналістики ФСБ, який, як вважають у США, належить безпосередньо до групи осіб, залученої в отруєння Навального.

Обмежувальні заходи введені проти Артура Жирова, екс-директора 27 Центрального науково-дослідного інституту Міноборони Російської Федерації.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ