Події

МЗС України запускає онлайн-марафон до 30-ї річниці незалежності України

На офіційних сторінках Міністерства закордонних справ України в соціальних мережах до Дня Незалежності вийде англомовний онлайн-марафон "Україна надихає", орієнтований на закордонну аудиторію.

Як повідомляє прес-служба МЗС, марафон також буде доступний на сторінках іноземних дипломатичних установ України і державної установи "Український інститут" 24 серпня 2021 року і транслюватиметься у всіх часових поясах: від Японії до Каліфорнії на західному узбережжі США.

"Головна мета проекту - показати, що Україна - це сучасна, інноваційна і креативна держава, яка динамічно розвивається. Що тут високо цінують свободу та різноманітність, що Україна - це країна можливостей, з високим потенціалом, яка здатна позитивно вражати", - йдеться в повідомленні.

Під час онлайн-марафону глядачів привітають та розкажуть про нашу державу відомі українці - спортсмени, виконавці, митці, підприємці-новатори та всі, хто рухає країну вперед, формує її сучасний образ.

"Крім того, своїм досвідом та враженнями про Україну поділяться іноземці, які вже багато років успішно працюють та постійно проживають тут", - наголошують у МЗС.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ