Події

Організаторам зйомки рекламного дрифту з логотипами Red Bull на Софійській площі загрожує до 4-5 років - МВС

Організатори рекламної зйомки дрифту двох автомобілів з логотипами Red Bull на Софійській площі в центрі Києва вранці у вівторок не отримали дозволу місцевої влади та узгодження від поліції Києва, йдеться в повідомленні МВС України у Twitter.

"Тепер їм загрожує обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років", - зазначають правоохоронці.

МВС зазначило, що відкрито кримінальне провадження, тривають слідчі дії та встановлюються всі учасники інциденту, щоб притягнути їх до відповідальності.

Екс-народний депутат Ігор Луценко оприлюднив у Facebook листа ТОВ "Ред Булл Україна" начальнику головного управління Нацполіції в Києві з проханням надати дозвіл на організацію і зйомку дрифту чемпіона світу з дрифту Конора Шанахана (Conor Shanahan) і чемпіона України Олександра Гринчука з гарантіями повного очищення площі та "відновлення локації в первозданному вигляді".

За даними Луценка, організатора зйомок поки оштрафувала на 1700 грн "київська влада".

Наразі триває очищення слідів шин на площі.

Крім того, на сторінці Facebook Red Bull під останнім постом про чемпіона світу з віндсерфінгу українці масово залишають коментарі англійською, українською та російською мовами з різкою критикою компанії.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ