Події

У Хмельницькій області правоохоронці викрили вбивство охоронця одного з місцевих підприємств

Хмельницькі правоохоронці викрили і затримали двох вбивць 45-річного охоронця і за сумісництвом працівників одного з місцевих підприємств, їм загрожує довічне позбавлення волі, повідомляє Департамент карного розшуку в Telegram-каналі.

"Напередодні... в Хмельницькій області викрито та затримано двох зловмисників, причетних до скоєння жорстоких злочинів. Фігуранти були працівниками зазначеного підприємства, що дозволило їм продумати кожен злочинний крок", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці встановили, що зловмисники діяли за планом і ретельно готувалися до скоєння злочину, будучи обізнаними в місці розташування сейфа, камер спостереження. Також поліцейські встановили місця збуту викрадених паладієвих струн.

"05 серпня 2021 року, під час проведення обшуків за місцем проживання нападників поліцейські виявили і вилучили речові докази, серед яких частина викрадених грошових коштів. Однак місце зберігання іншої - значної частини грошей залишалося не встановленим", - зазначили в прес-службі.

Разом із тим, у понеділок поліцейські знайшли і вилучили іншу частину коштів - $ 93,6 тис. США.

Зазначається, що зловмисники перебувають у слідчому ізоляторі, їм загрожує довічне позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

У департаменті розповіли, що інцидент стався наприкінці квітня 2021 року в приміщенні підприємства Хмельниччини. Зловмисники заради заволодіння грошовими коштами і цінним майном (паладієвими струнами) вбили охоронця, завдавши йому близько 40 ножових поранень.

 

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ