Події

У результаті негоди залишаються знеструмленими 55 населених пунктів у семи областях

У результаті негоди залишаються знеструмленими 55 населених пунктів у семи областях. Також у Кіровоградській області тривають роботи з прибирання повалених дерев, а в Одеській - з відкачування води, повідомила прес-служба Держслужби України з надзвичайних ситуацій.

"Станом на 7:00, 8 серпня, в результаті ускладнення погодних умов (дощ, гроза, пориви вітру) через спрацювання систем автоматичного захисту ЛЕП залишаються знеструмленими 55 населених пунктів у 7 областях (Полтавська – 17, Сумська - 10, Чернігівська - 9, Черкаська - 7, Донецька - 6, Кіровоградська - 4 і Одеська - 2)", - йдеться в повідомленні.

До відновлення електропостачання залучено бригади обленерго.

У ДСНС зазначили, що на території Кіровоградської області тривають роботи з прибирання 13 повалених дерев, а в Одеській області залишаються підтопленими 12 дворів, рівень води знижується.

"7 серпня на території Кіровоградської області облаштовано 3 тимчасові покрівлі, розрізано і прибрано 34 повалені дерева. З початку робіт обладнано 5 тимчасових покрівель, розрізано і прибрано 119 повалених дерев", - зазначено у звіті.

Жертв і постраждалих немає.

Також ДСНС повідомило, що 7 серпня на території Одеської області місцевими органами влади влаштовано канали для відведення води. Підрозділами ДСНС відкачано 550 м3 води за добу. Всього з початку робіт відкачано 1 тис. 50 м3 води.

Протягом доби від ДСНС залучалася 81 людина та 20 одиниць техніки.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ