Події

Колишній перший заступник гендиректора Харківського авіаційного виробничого підприємства підозрюється в розтраті майже 30 млн грн - САП

Детективи Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) письмово повідомили про підозру в розтраті майже 30 млн грн колишньому першому заступнику генерального директора Харківського державного авіаційного виробничого підприємства (ХДАВП).

"З урахуванням того, що місцеперебування зазначеної особи не встановлено, про підозру йому повідомлено в порядку ст. 135, ст. 278 (письмове повідомлення про підозру - ІФ) КПК України", - повідомляється на офіційній сторінці САП у Facebook.

За версією слідства, підозрюваний причетний до розтрати понад EUR553 тис. і $1 млн 932 тис., що на момент вчинення кримінального злочину становило майже 30 млн грн.

За даними досудового розслідування, з травня 2013 року до січня 2015 року перший заступник гендиректора ХДАВП, зловживаючи своїм службовим становищем, перевів кошти підприємства іншому суб'єкту господарювання з іноземною реєстрацією за надання агентських послуг із продажу товарів військового призначення за кордон. Однак насправді жодні послуги отримані не були.

Досудове розслідування триває.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ