Події

В Одесі знайдено повішеним патрульного

Правоохоронці встановлюють обставини смерті патрульного поліцейського в Одесі, якого без видимих ознак насильницької смерті виявили в понеділок повішеним на дереві в парку Перемоги, повідомляється на сайті поліції Одеської області.

"Попередня кваліфікація події - самогубство. Зараз на місці працює слідчо-оперативна група. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України з позначкою - самогубство. Остаточну причину смерті встановить судово-медична експертиза", - йдеться в повідомленні.

Як повідомило агентству "Інтерфакс-Україна" джерело в правоохоронних органах, йдеться про заступника начальника патрульної поліції Ізмаїла.

Водночас раніше в Telegram-каналі поліції Одеської області з'явилося повідомлення, що "нещодавно в соціальних мережах та ЗМІ з'явилася інформація про можливі неправомірні дії в. о. заступника начальника відділу організації несення служби в м. Ізмаїлі управління патрульної поліції в Одеській області". "Стосовно цих подій було розпочато службове розслідування. Здійснювалися розшукові заходи для встановлення місцезнаходження поліцейського", - йдеться в повідомленні.

При цьому місцеве видання "Думская" днем раніше написало, що заступник начальника управління патрульної поліції міста Ізмаїла Іван Митькин кілька днів тому зник за дивних обставин і перестав виходити на зв'язок. Джерела в прокуратурі повідомили виданню, що причиною зникнення правоохоронця є борг - він позичив у своїх товаришів по службі близько $300 тис. нібито на закупівлю врожаю зернових.

У понеділок Митькина знайдено повішеним в Одесі: джерела в правоохоронних органах повідомили виданню, що він помер від механічної асфіксії: сидів під деревом із зашморгом на шиї, кінець якого був закріплений на гілці.

Джерела:

https://od.npu.gov.ua/news/Informacziya/v-odesi-pravooxoronczi-vstanovslyuyut-obstavini-smerti-patrulnogo/

https://www.facebook.com/odesapolice/posts/4318096898250522

https://dumskaya.net/news/vysokopostavlennyy-patrulnyy-politceyskiy-iz-izm-147902/

https://dumskaya.net/news/v-odesse-obnaruzhili-trup-propavshego-zamnachaln-147968/

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ