Події

На Луганщині пасажирський автомобіль з'їхав у кювет, госпіталізовано п'ятьох осіб

У Новоайдарі Луганської області на автодорозі Н-21 сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої було госпіталізовано п'ятьох осіб, повідомляє поліція області.

"Так, сьогодні, 23 липня, до чергової частини Щастинської поліції надійшло повідомлення про те, що на автодорозі Н-21 смт Новоайдар відбулася ДТП, є постраждалі. Співробітники слідчо-оперативної групи та сектору реагування патрульної поліції, які прибули на місце події, встановили, що приблизно о 15:50 на автодорозі Н-21 "Старобільськ - Луганськ - Хрустальний - Макіївка - Донецьк" - 41 км + 300 м сталася ДТП за участю пасажирського автомобіля MERSEDES-BENZ SPRINTER під керуванням 55-річного водія, який рухався зі Станиці Луганської до Харкова з шістьма пасажирами", - йдеться у повідомленні у Facebook.

Рухаючись зазначеною автодорогою в напрямку Харкова водій не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та допустив виїзд автомобіля за межі проїжджої частини в кювет.

"Внаслідок ДТП пасажири дістали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. Постраждалим на місці події медики та поліцейські надали допомогу, і п'ятеро з них були госпіталізовані до лікарні", - додали у поліції.

За цим фактом порушено кримінальне провадження за ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ