Події

Правоохоронці затримали громадянина РФ під час спроби незаконного проникнення в Україну

Вінницька спеціалізована прокуратура затримала в середу громадянина Росії при спробі незаконного проникнення в Україну, повідомила прес-служба Спеціалізованої прокуратури у військовій і оборонній сфері Центрального регіону.

"Встановлено, що зазначений громадянин РФ прибув із Республіки Молдова. Перебуваючи під час перевірки документів у міжнародному пункті пропуску для автомобільного сполучення "Могилів-Подільський - Отач" Могилів-Подільського прикордонного загону, і не маючи законних підстав в'їхати на територію України, запропонував очільнику зміни прикордонних нарядів Державної прикордонної служби України винагороду за безперешкодний пропуск на територію України", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що правоохоронці затримали його під час передачі хабара в $1,5 тис США. Грошові кошти у затриманого вилучили.

Наразі тривають невідкладні слідчі (розшукові) дії. Затриманому громадянину Росії готується повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.369 Кримінального кодексу України та обрання міри запобіжного заходу.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ